Menu
Din kurv

Arbejdslamper

Arbejdslamper

Det er svært at lave godt arbejde uden det nødvendige lys. Med LED fylder lamperne mindre, lyset kan justeres i farve/temperatur og lysstyrke. De er fleksible og let at indstille, så de ikke blænder. Når lampen står på dit neglebord, kan du let vippe den ned, så den ikke er i imellem dig og kunden. Når den ikke bruges, kan den lukkes helt sammen, så den ikke fylder og let kan pakkes helt væk.

LED 10W bord arbejdslampe sølv LED 10W bord arbejdslampe sølv
Ikke på lager
LED 10W arbejds bord lampeMateriale: Aluminium, metalDenne LED bord arbejdslampe hører til de størrer lamper og leverer masser af lys til et stort område. Den er velegnet til klinik eller salon, hvor den kan oplyse et helt arbejdsbord. Selve lampen er på imponerende 61 cm. På grund af det tynde slan..
kr.399,00
Ekskl. Moms:kr.319,20
LED 6W arbejds bord lampe med touchMateriale: Aluminium, metal, plastDenne LED bord arbejdslampe er udført i hvid aluminium. Samlingerne i de bøjelige led er med fjedre, så du aldrig oplever, at lampen bliver løs, og at det er nødvendigt at stramme skruer. Lampen har trådløs oplader til mobiltelefon..
kr.349,00
Ekskl. Moms:kr.279,20
LED 6W arbejds bord lampe med touchMateriale: Aluminium, metal, plastDenne LED bord arbejdslampe er udført i sort aluminium. Samlingerne i de bøjelige led er med fjedre, så du aldrig oplever, at lampen bliver løs, og at det er nødvendigt at stramme skruer. Lampen har trådløs oplader til mobiltelefon..
kr.349,00
Ekskl. Moms:kr.279,20
LED arbejdslampe med touchVelegnet til salon eller klinik brug.7-10W (alt efter indstilling af lyset)1000LuxCRI > 80Materialer: hvid plast og aluminium.Farve: hvid og sølv/aluLyset kan dæmpes/indstilles til følgende:Kold lys (5500K-6000K)Naturligt lys (4000K-4500K)Varmt lys (2800K-3300K)Lampen le..
kr.299,00
Ekskl. Moms:kr.239,20
USB lader / strømforsyningFlot kompakt og stilrent design i hvid.Denne USB lader kan bruges til opladning af alle mobiltelefoner og som strømforsyning til vores USB UV-lampe og arbejdslamper.Den kan levere op til 2,1A, 10W og er fremstillet med beskyttelse mod overspænding, overstrøm og overladning...
kr.25,00
Ekskl. Moms:kr.20,00
USB lader / strømforsyningFlot kompakt og stilrent design i sort højglans.Denne USB lader kan bruges til opladning af alle mobiltelefoner og som strømforsyning til vores USB UV-lampe og arbejdslamper.Den kan levere op til 3A, 18W og er fremstillet med beskyttelse mod overspænding, overstrøm og overl..
kr.40,00
Ekskl. Moms:kr.32,00
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.