Menu
Din kurv

Blog RSS Feed

03 Aug Siliconepenslen - hvad kan den?
0 330
SiliconepenslenEn siliconepensel - eller silicone pen -  er en virkelig underviurderet pensel. Mange ved ofte slet ikke, hvad de faktisk er rigtig gode til. Tænk på siliconepenslen som en slags "omvendt dottingpen", men med mange flere muligheder. Den kan bruges til at:Fjerne materiale medPåføre mat..
18 Jun Kom i gang med Akryl Gele
0 13885
Akryl Gele - Hvad? Hvordan?Hvis du gerne vil lave flotte kunstige negle skal du prøve at arbejde med Akryl Gele, der ligesom Polygel fra Gellish er et produkt, der samler det bedste fra akrylnegle og gelenegle. Fordelene ved Akryl Gele er især at:Akryl Gele hærder først når det kommer i UV neglelamp..
10 Jun Få lange flotte negle
august 0 2116
Det handler om, at du vil have længere negle.Måske er du neglebider og skal bare lige have negletipperne forlænget så neglen igen ligner en hel negl og ser pæn ud. Måske vil du gerne have lavet dine negle noget længere. Måske vil du have dine negle lavet rigtig lange og med en speciel tipform.Det at..
26 Apr Bit til elektrisk neglefil
august 0 1163
Den elektriske neglefil kan spare dig for rigtig meget arbejde. Den kan også gøre ting, som det er vanskeligt eller umuligt at gøre med en almindelig neglefil. Men det afhænger alt sammen af, at du får valgt den helt rigtige bit. Valget af bit kan være svært. De fås i forskellige materialer:DiamantC..
17 Jan Hvordan fjernes gellak og shellac?
0 6988
Gellak og Shellac neglelak, gele og buildergel holder rigtig godt når det er lavet rigtigt. Men der kommer et tidspunkt, hvor det skal af igen, fordi neglen er groet ud og udgroningen er for tydelig, eller du ønsker en anden farve. Gellak neglelak er et soak off produkt. Det betyder, at det kan oplø..
17 Jan Gellakken falder af i flager
0 2727
Min PREP er i top og alligevel falder min gellak neglelak af!PRIMER (bonder) er måske løsningen på dit problem. Primeren affedter, dehydrerer og ændre neglepladens pH, så hæftningen af Basecoat. Der findes to slags primer. Den ene er en "Acid free" eller "Non Acid" primer. Denne primer forbedre udel..
13 Jan Valg af UV lampe
0 924
Alle UV LED neglelamper kan hærde vores gellak og buildergel. UV LED lampen ar især to store fordele.LED dioderne ikke bliver slidte og skal skiftes, ligesom rørerne skal skiftes i traditionelle UV neglelamper.LED dioder afgiver en mere præcis mængde UV lys af den slags, som skal hærde gellak og gel..
13 Jan Valg af slibemaskine
0 824
Slibemaskiner til negle fås i alle prisklasser. Tænk over hvilket behov du har, inden du køber en elektrisk neglefil. Det er klart, at den dyreste nok skal opfylde dit behov, men måske er det slet ikke nødvendigt med den dyreste fil til dit behov. Brug istedet pengen på gode bit til din neglefil. Du..
13 Jan Reparer med BuilderGEL
0 1836
Det er ikke kun ærgerligt når en negl revner, flækker eller knækker. Det kan gøre afsindigt ondt. Du ved at neglelim bare ikke kan holde det sammen. Læg i stedet et lag forstærkende buildergel på neglen, hen over revnen. Slib buildergelen ned, så neglen er plan. Du kan vælge at lægge et lag gellak e..
13 Jan Aftagning af Gellak speed-up
0 1154
Gellak neglelak og buildergel er soak-off produkter og kan derfor opløses af acetone. Opløsningen af gellak, shellac eller gele kan tage lidt tid, men du kan hjælpe til, så det går lidt hurtigere. Brug en grov fil og slib i topcoaten indtil neglen fremstår mat og ridset. Brug gerne en korn 100 fil e..
12 Jan Kemikalieopbevaring
0 850
Med pumpeflasken bliver det let at væde nailwipes med acetone eller isopropylalkohol med en hånd. Du kan nøjes med at have små mængder kemikalier på bordet ad gangen og der er ikke fare for, at flasken vælter og de brandfarlige kemikalier kan løbe ud på bordet. Hvis du har fået gellak ved siden af n..
12 Jan Gellak ved siden af
0 1602
Hvis du får Gellak på huden omkring neglen, er det lettest at fjerne det inden hærdning. Du kan let fjerne den uønskede gellak med en pensel med isopropylalkohol. Brug en lille fin pensel med isopropylalkohol. Rens langs neglen. Gentag evt. ..
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.