Menu
Din kurv

Tips og råd RSS Feed

Læs om tips og råd

17 Jan Hvordan fjernes gellak og shellac?
0 4758
Gellak og Shellac neglelak, gele og buildergel holder rigtig godt når det er lavet rigtigt. Men der kommer et tidspunkt, hvor det skal af igen, fordi neglen er groet ud og udgroningen er for tydelig, eller du ønsker en anden farve. Gellak neglelak er et soak off produkt. Det betyder, at det kan oplø..
13 Jan Reparer med BuilderGEL
0 866
Det er ikke kun ærgerligt når en negl revner, flækker eller knækker. Det kan gøre afsindigt ondt. Du ved at neglelim bare ikke kan holde det sammen. Læg i stedet et lag forstærkende buildergel på neglen, hen over revnen. Slib buildergelen ned, så neglen er plan. Du kan vælge at lægge et lag gellak e..
13 Jan Aftagning af Gellak speed-up
0 635
Gellak neglelak og buildergel er soak-off produkter og kan derfor opløses af acetone. Opløsningen af gellak, shellac eller gele kan tage lidt tid, men du kan hjælpe til, så det går lidt hurtigere. Brug en grov fil og slib i topcoaten indtil neglen fremstår mat og ridset. Brug gerne en korn 100 fil e..
12 Jan Kemikalieopbevaring
0 476
Med pumpeflasken bliver det let at væde nailwipes med acetone eller isopropylalkohol med en hånd. Du kan nøjes med at have små mængder kemikalier på bordet ad gangen og der er ikke fare for, at flasken vælter og de brandfarlige kemikalier kan løbe ud på bordet. Hvis du har fået gellak ved siden af n..
12 Jan Gellak ved siden af
0 797
Hvis du får Gellak på huden omkring neglen, er det lettest at fjerne det inden hærdning. Du kan let fjerne den uønskede gellak med en pensel med isopropylalkohol. Brug en lille fin pensel med isopropylalkohol. Rens langs neglen. Gentag evt. ..
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.