Menu
Din kurv

Øjenvippe EL-H-16

Øjenvippe EL-H-16
Øjenvippe EL-H-16
kr.18,00
Ekskl. moms: kr.14,40
  • Stock: På lager
  • Model: Øjenvippe EL-H-16
  • Weight: 20.00g

Håndbundne øjenvipper i bløde kvalitetsfibre.


En fantastisk god kvalitet til en utrolig pris! Du vil ikke blive skuffet.

Disse vipper er lavet af syntetiske fibre af meget høj kvalitet. Vipperne er håndbundne om en meget fleksibel tråd, som enten er transparent eller sort, alt efter hvor tæt vippehårene sidder. Kvaliteten kan ikke sammenlignes med billige maskinlavede vipper, hvor vippehårene limes på mellem to brede tråde. Her er vippen ofte stivere og fibrene er ofte også stivere og mere plastikagtige.

Du vil opleve at disse vipper er så bløde, at de dermed også er meget lettere at sætte på og behagelige at gå med. Stive vipper skal ofte bukkes og presses, for at få facon. Med disse håndbundne vipper former vippen sig nemt og pænt til øjenlåget.

Brug helst en god latexbaseret lim til vipperne. Latexlim er fleksibel og let at arbejde med og holder rigtig, rigtig godt. Latexlim fås i både hvid og sort. Den hvide bliver transperent ved hærdning. Skulle du ønske at genbuge vipperne, er latexlimen også nem at få af vippen igen.

Nogle mennesker er overfølsomme overfor latex. Her anbefaler vi vores "Non toxic" vippe lim. Vippelimen holder ikke helt så godt som latexlimen, men den er et godt alternativ, hvis du har allergi over for latex.


Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.