Menu
Din kurv

Guide: Få længere negle

Det handler om, at du vil have længere negle.

Måske er du neglebider og skal bare lige have negletipperne forlænget så neglen igen ligner en hel negl og ser pæn ud. Måske vil du gerne have lavet dine negle noget længere. Måske vil du have dine negle lavet rigtig lange og med en speciel tipform.


Det at få længere negle, kan du gøre på flere forskellige måder. Her er nogle af dem:


Buildergel / gele og negleforme / negleskabeloner

Akryl og negleforme / negleskabeloner

Polygel / Akryl gele og Dual forme.

Polygel / Akrylgele og negleforme / negleskabeloner

Tipper og udfylde med Akryl gele, Buildergel, akryl

Pålime hele kunstige negle i den længde og form du ønsker.Buildergel / gele

Buildergel er som navnet antyder en gele. Konsistensen kan variere meget fra produkt til produkt. Nogle er tynde, næsten som Nutella på en varm dag mens andre er mere faste næsten som vaseline. Buildergel påføres med en pensel. Hvis du har brug for det, kan du sagtens hærde Buildergel, og så fortsætte med at bygge oven på, lag efter lag. Buildergel er nem at slibe og formgive. Efter hærdning slibes/files neglen til den færdige form, og sådan at overfladen er jævn og ensartet. Ligesom Gellak, Shellac, Gellish gelpolish neglelakker kan Buildergel opløses og fjernes nemt med acetone. Du kan evt. vælge at slibe noget af det væk først.

Læs brugervejledningen til buildergel her


Akryl

Akryl er en teknik, hvor man dypper neglepenslen i en speciel akrylvæske ”monomer” og herefter i akrylpulver (farve). Resultatet er en lille fast elastisk ”klump”, som du kan trykke på neglen og fordele ud med penslen ved at trykke, trække, stryge. Penslen dyppes i alkohol for ikke at klister fast. Kunsten er at sørge for, at den lille klump er tilstrækkelig elastisk så den er let at arbejde med. Bruges der for meget væske, bliver det for flydende og kan løbe. Produktet hærder i luft og derfor er du lidt under tidspres. Jo længere der går, jo mere hærder produktet. Akryl er meget stærk og fjernes bedst ved slibning. Du kan selvfølgelig vælge at lægge en Gellak farve. Afslut med topcoat.Akryl gele / Polygel

Akryl gele er en mellem ting imellem akrylen og Buildergel. Den skal ikke blandes som akryl. Den er færdigblandet. Ofte kommer den på tube. Produktet er lidt som en fast og sej tyggegummiklump. Tryk en smule ud af tuben og læg det på neglen. Dyp penslen i alkohol. Fordel ved at trykke, presse, trække, stryge med penslen. Hvis produktet er for drøjt, eller penslen begynder at klistre, dypper du bare i alkohol igen. Er produktet blevet for blødt, har du brugt for meget alkohol. Så venter du blot til noget af alkoholen er fordampet. Har du for meget gele på, fjerner du bare lidt. Har du for lidt på, kan du bare lægge lidt mere på. Du har masser af tid, da akryl gele først hærdes, når det kommer i UV neglelampen. Ligesom Akryl fjernes Akryl Gele bedst ved slibning. Du kan vælge at lægge en Gellak farve. Afslut med topcoat.


Læs brugervejledning herDual forme

Dual forme er en anden teknik, til at påføre Akryl gele / Polygel. Dual formen er i princippet en hel kunstig negl. I stedet for at påføre akryl gele på neglen, fylder du formen op med gele. Herefter kan du så placere formen oven på neglen, trykke den let fast og hærder i UV neglelampen. Efter hærdning fjernes Dual formen. Fordelen er, at neglens overfladen står færdig. Helt glat og ensartet. Og med den helt rigtige form, C-kruve og apex. Hvis det er nødvendigt, kan du selvfølgelig efterslibe. Du kan vælge at lægge en Gellak farve. Afslut med topcoat.

Læs brugervejledning herHvad er bedst?

Hvis bedst er det der holder længst, så er Akryl nok vinderen. Men hvis bedst er det produkt, du nemmest kan aftage igen, måske pga. arbejde, så er BuilderGel det bedste. Hvis du tænker det bedste er et produkt, som kan påføres ligesom akryl, men er blødt som gele, så er Akryl Gele bedst.

Nogen foretrækker at arbejde med akrylen. Andre sværger til Buildergel. Er man nybegynder vil mange mene, at det er lettest at arbejde med Akryl Gele fremfor Akryl, hvor tiden spiller ind, da produktet begynder at hærde fra det blandes.

Det du  laver negle på dig selv og det bare driller vildt meget med "den forkerte hånd", så vil Akryl gele og dual forme måske være det, som du synes er nemmest. Her kan du jo bruge din "bedste hånd" til at fylde Dual negle formene op med Akryl gele.

Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.