Menu
Din kurv

Nailart liner

Liner pensler

Med en linerpensel kan du lave flotte nailarts. Vælg imellem tre størrelser/længder. Det kræver en rolig hånd og lidt træning at anvende en liner pensel. Øv dig evt. på en color pop stick / nail display tip eller vores display finger.

Nailart sæt med 12 liner farver.Med dette sæt får du 12 flotte farver i flakoner med linerpensler. Lakkerne er UV hærdende ligesom gellak og shellac.Hver flaske / flakon indeholder 8ml. gellak. Du får altså 12 farver til en stykpris på kun 13,25kr. pr. farve. Billigere bliver det ikke at kaste sig u..
kr.159,00
Ekskl. Moms:kr.127,20
Liner pensel.100% KolinskyLængde af penslen: 7mmLængde af skaftet: 15cmBeskyttelses hætte med udluftningshulLiner penslen er perfekt til at lave design streger, tegning, effekter. Til arbejde med akryl maling, gel, gellak, glimmer. Den har en perfekt tykkelse, så den ligger godt i hånden så du med s..
kr.69,00
Ekskl. Moms:kr.55,20
Liner pensler - sæt med 3 stk.Penslerne er lavet af metal, har beskyttelseshætte med udluftning og penselhår af nylon1 x 7mm1 x 9mm1 x 11mmLiner penslen er perfekt til at lave design streger, tegning, effekter. Til arbejde med akryl maling, gel, gellak, glimmer. Den har en perfekt tykkelse, så den l..
kr.34,00
Ekskl. Moms:kr.27,20
Liner pensel.100% KolinskyLængde af penslen: 11mmLængde af skaftet: 15cmBeskyttelses hætte med udluftningshulLiner penslen er perfekt til at lave design streger, tegning, effekter. Til arbejde med akryl maling, gel, gellak, glimmer. Den har en perfekt tykkelse, så den ligger godt i hånden så du med ..
kr.69,00
Ekskl. Moms:kr.55,20
Liner pensel.100% KolinskyLængde af penslen: 15mmLængde af skaftet: 15cmBeskyttelses hætte med udluftningshulLiner penslen er perfekt til at lave design streger, tegning, effekter. Til arbejde med akryl maling, gel, gellak, glimmer. Den har en perfekt tykkelse, så den ligger godt i hånden så du med ..
kr.69,00
Ekskl. Moms:kr.55,20
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.