Menu
Din kurv

Akryl Gele - Polygel pensler

Akryl Gele - Polygel pensler

Akryl gele - Polygel pensler


Lav flotte lange kunstige falske negle med Akryl gele.

Akryl gele hærdes ligesom Polygel, gellak, shellac i Uv negle lampen.

  • Nem at arbejde med.
  • Nem at slibe og polere.
  • Du kan lægge gellak, shellac, gellish neglelak farver oven på Akryl gele.
  • Brug Akrylgele med negleskabeloner, tipper, Dualforme
  • Mere fast end Buildergel,
  • Kan opfyldes ved udgroninger.
  • Vælg imellem mange farver, også med glimmer.

Akryl Gele Farve #001 KLARTube: 30gLav selv akryl gele negleMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepla..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Negleolie - 7,3mlEn virkelig lækker negleolie til pleje af neglebånd, neglerødder og huden omkring neglene.Blødgør og plejer. Trækker hurtigt ind og virker ikke fedtetI flakon med pensel, let at påføre.BRUGERVEJLEDNINGpåfør et tyndt lag negleolie rundt langs neglepladen på hud og neglerødderlad negl..
kr.38,00
Ekskl. Moms:kr.30,40
Akryl Gele Farve #002 HVIDTube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #006Tube: 30gBEMÆRK: farven er lysere end illustreretMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den ti..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #008Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #010Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #011Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #013Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #014Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #016Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #017Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Akryl Gele Farve #018Tube: 30gMed AkrylGele kan du let og hurtigt opbygge lange flotte kunstige negle med Dual negleforme / skabeloner. Du kan sammenligne det med at pålime en kunstig negl. Med Akryl Gele støber du bare selv den kunstige negl, og hæfter den til neglepladen, i en og samme proces. Den..
kr.59,00
Ekskl. Moms:kr.47,20
Viser 1 til 12 af 30 (3 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.