Menu
Din kurv

Træningshånd - øvehånd

Træningshænder

Udvalget af trænings- øve-hænder spænder fra de mest enkle en finger-modeller til de professionelle og livagtige træningshænder i blødt silicone.

Træningshånd - øvehånd - soft hand 22cmBemærk: Leveres uden negle. Denne prisbillige øve/trænings hånd måler 22cm i længden og er fremstillet i blødt materiale og fingerne kan bøjes i den position du ønsker. Man monterer selv negle på hånden og der er åbning ind under neglebåndet, så neglene kommer ..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Trænings øve hånd med skruetvinge Trænings øve hånd med skruetvinge
Ikke på lager
Træningshånd - øvehånd med skruetvingeBemærk: Leveres uden negle. Denne øve/trænings hånd er fremstillet af blødt materiale og fingerne kan bøjes. Hånden er monteret med et rundt øje i bunden, så den kan fastholdes med den medfølgende bordholder. Bordholderen er en kraftig skruetvinge, som sikr..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
Trænings Øvehånd silicone med kugleled Trænings Øvehånd silicone med kugleled
På vej
Træningshånd - øvehåndDenne øvehånd leveres med ét sæt negle.Vælg imellem højre eller venstre og to forskellige farvenuancer. Denne øvehånd er så naturtro og ægte, som det kan blive. Der medfølger en praktisk sugekop holder. Ved fingrene er der lommer, som negletipperne kan glide ind i og holdes fas..
kr.499,00
Ekskl. Moms:kr.399,20
Træningshånd - øvehåndDenne øvehånd leveres UDEN negle/tipper.Vælg imellem højre eller venstre og to forskellige farvenuancer. Denne øvehånd er så naturtro og ægte, som det kan blive. Der medfølger en praktisk sugekop holder. Ved fingrene er der lommer, som negletipperne kan glide ind i og holdes fa..
kr.499,00
Ekskl. Moms:kr.399,20
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.