Menu
Din kurv

Neglepleje manicure pedicure negleolie

Manicure & Pedicure

Manicure og pedicure produkter til pleje af neglene på dine hænder og fødder.

Arm- hånd-hviler hvidPlast med skridsikker aftagelig siliconeplade, for nem rengøring og desinficering...
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Arm- hånd-hviler sortPlast med skridsikker aftagelig siliconeplade, for nem rengøring og desinficering...
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Fingerbandage HVIDSelvklæbende blød fleksibel bandage. Flex tape.Hæfter uden lim eller klister.Kan anvendes rundt om neglefilene, til beskyttelse af fingre og dine egne negle når du arbejder med file.Kan anvendes rundt om egne negle/fingerspidser som beskyttelse når du bruger neglefil eller elektris..
kr.25,00
Ekskl. Moms:kr.20,00
Fingerbandage PINKSelvklæbende blød fleksibel bandage. Flex tape.Hæfter uden lim eller klister.Kan anvendes rundt om neglefilene, til beskyttelse af fingre og dine egne negle når du arbejder med file.Kan anvendes rundt om egne negle/fingerspidser som beskyttelse når du bruger neglefil eller elektris..
kr.25,00
Ekskl. Moms:kr.20,00
Fingerbandage SORTSelvklæbende blød fleksibel bandage. Flex tape.Hæfter uden lim eller klister.Kan anvendes rundt om neglefilene, til beskyttelse af fingre og dine egne negle når du arbejder med file.Kan anvendes rundt om egne negle/fingerspidser som beskyttelse når du bruger neglefil eller elektris..
kr.25,00
Ekskl. Moms:kr.20,00
Metal spartel PREMIUM kvalitet.Spartel med spade og skrå ende med skrabespidser. Rustfri stål i ekstra kraftig kvalitet, som gør den utrolig lækker at holde ved.Til at skubbe neglebåndTil at skrabe soak-off produkter afTil at fjerne gellak rester ved neglebåndTil at rense under negleTil at løfte pål..
kr.39,00
Ekskl. Moms:kr.31,20
Metal spartel med spade og skrå ende.Til at skubbe neglebåndTil at skrabe soak-off produkter afTil at fjerne gellak rester ved neglebåndTil at rense under negleTil at løfte pålimede negle af..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Neglebåndsklipper
Ikke på lager
NeglebåndsklipperRustfrit stål med fjeder.Neglenipper / saks til klipning af neglebånd og neglerødder...
kr.39,00
Ekskl. Moms:kr.31,20
NeglebåndsklipperDenne neglebåndssaks passer med sin rundeform og størrelse perfekt i hånden, Den er fremstillet af rustfrit stål 501 og er slebet utrolig skarp. Der medfølger beskyttelsehætte til selve skæret/kæberne og en kraftig pose til opbevaring.Neglenipper / saks til klipning af neglebånd og ..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Neglebåndsfjerner / neglebåndsknivMateriale: meta..
kr.17,50
Ekskl. Moms:kr.14,00
Neglebånds fjerner skærer med V skærFarve: Brun..
kr.8,00
Ekskl. Moms:kr.6,40
Negleklipper stor i stålFarve:  stål og sortLængde: 8cm..
kr.15,00
Ekskl. Moms:kr.12,00
Viser 1 til 12 af 17 (2 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.