Menu
Din kurv

Nailart

Nailart

Produkter til nailart, akryl negle, gelé negle, buildergel    

Nailart - ark med mønstreLaserskårede markater / skabeloner / mønstre til nailart24 forskellige ark..
kr.25,00
Ekskl. Moms:kr.20,00
Dottingpens til nailart.Sæt med 5 stk. med forskellige kuglestørrelser..
kr.24,00
Ekskl. Moms:kr.19,20
Praktisk fingerholderMateriale: plastVælg imellem tre farver: PINK, SORT eller HVIDDenne fingerholder er utrolig praktisk hvad enten du laver negle på dig selv eller på andre. Det bliver så meget nemmere, når fingeren lige hæves op, og låses fast, så den ligger helt roligt og fast. Ideen er den samm..
kr.10,00
Ekskl. Moms:kr.8,00
Håndpumpe luftpusterPuste bold af gummiAnvendelse: bruges til at pumpe luft direkte på de kunstige øjenvipper lige når de er blevet påsat så limen tørrer hurtigere.Velegnet til:Eyelash extension / single lashesTattooBlæse støv vækKamera rengøring..
kr.15,00
Ekskl. Moms:kr.12,00
Opbevaringskasse i klar plastVelegnet til ex. neglefile, pensler og andet negle værktøj..
kr.19,00
Ekskl. Moms:kr.15,20
Opbevaringskasse i klar plastDer er en opdelingsbakke i kassen.Velegnet til ex. neglefile, pensler og andet negle værktøj..
kr.19,00
Ekskl. Moms:kr.15,20
Dekoration til negleNeon farverÆske med 12 forskellige dekorationer med temaet "Frugt".Den solide og kraftige opbevaringsæske har 12 seperate rum med hvert sit låg, så du nemt kan holde de forskellige dekorationer adskildte.Lægges i topcoat - brug evt. Topcoat Rubber da den er lidt tykkere end almin..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Dekoration til negleÆske med 12 forskellige dekorationer med temaet "Hjerter".Den solide og kraftige opbevaringsæske har 12 seperate rum med hvert sit låg, så du nemt kan holde de forskellige dekorationer adskildte.Lægges i topcoat - brug evt. Topcoat Rubber da den er lidt tykkere end almindelig top..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Dekoration til negleÆske med 12 forskellige dekorationer med temaet "Mix".Den solide og kraftige opbevaringsæske har 12 seperate rum med hvert sit låg, så du nemt kan holde de forskellige dekorationer adskildte.Lægges i topcoat - brug evt. Topcoat Rubber da den er lidt tykkere end almindelig topcoat..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Dekoration til negleÆske med 12 forskellige dekorationer med temaet "Sommerfugle".Den solide og kraftige opbevaringsæske har 12 seperate rum med hvert sit låg, så du nemt kan holde de forskellige dekorationer adskildte.Lægges i topcoat - brug evt. Topcoat Rubber da den er lidt tykkere end almindelig..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Dekoration til negleÆske med 12 forskellige dekorationer med temaet "Stjerner".Den solide og kraftige opbevaringsæske har 12 seperate rum med hvert sit låg, så du nemt kan holde de forskellige dekorationer adskildte.Lægges i topcoat - brug evt. Topcoat Rubber da den er lidt tykkere end almindelig to..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Nailart snowflakes / snefnug guldLav flotte vinter - jule negle.Læg dem i sidste gellak lag, inden topcoatenBøtte med forskellige snefnug i guld...
kr.39,00
Ekskl. Moms:kr.31,20
Viser 1 til 12 af 26 (3 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.