Menu
Din kurv

Bit til elektrisk neglefil - stort udvalg

Bits slibe/fræse


Bits til elektrisk neglefil

  • SHARP CARBIDE fræser bit til fjernelse eller slibning af akryl, gelé, buildergel
  • DIAMANT slibe til slibning af akryl, gelé eller buildergel eller facon slibning af neglen
  • KERAMIK fræser til fjernelse eller slibning af akryl, gelé, buildergel.
  • Specielle bits til neglebånd
  • Specielle bits til slibning ind under negle
  • Specielle bits til slibning ved 1-uges eller 3-ugers opfyldning
  • GUMMI bit til gnubning af neglebånd eller polering af negleplade
  • RUNDDEL / sandpapir / sliberørs holdere 

​SE VIDEOEN HER UNDER

Fræser bit i CARBIDE og KERAMIK kan også bruges til nemt at fjerne et lag gellak

Alle sammen værktøjer der til sammen dækker langt de flestes behov for slibebits. I videoen her kan du se hvordan nogle af de forskellige bits anvendes og til hvad.

 


Armstøtte med støvopsamlerDenne armstøtte kan også anvendes ved slibning til at opsamle den største del af slibestøvet. Suget leveres fra tre støjsvage ventilatorer. Støvet opsamles i en genanvendelig pose. Der medfølger tra støvposer...
kr.299,00
Ekskl. Moms:kr.239,20
Bit holder i akryl til 12 bits
2-3 Days
Flot og eksklusiv Bit holder i akrylBitholderen har plads til 12 bitsNB: Der medfølger ingen bits!..
kr.69,00
Ekskl. Moms:kr.55,20
Smart og praktisk bit holder i plastBox har plads til 10 bits..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Messing børste til rengørng af slibe bits.Dine slibe/fræse bits bliver fyldt op med slibestøv når du sliber. Med denne messingbørste kan du let rengøre og fjerne støv uden at ødelægge de skarpe skær på din slibebit.Børsten er lavet af messing. Derfor ridser og ødelægger den ikke de skarpe carbid og ..
kr.20,00
Ekskl. Moms:kr.16,00
Nylon børste til rengørng af slibe bits.Dine slibe/fræse bits bliver fyldt op med slibestøv når du sliber. Med denne nylonbørste kan du let rengøre og fjerne støv uden at ødelægge de skarpe skær på din slibebit...
kr.19,00
Ekskl. Moms:kr.15,20
Bitholder "FLIP OVER"Praktisk, enkel og smart bitholder til at beskytte dine bits til elektrisk neglefil.Holden er fremstillet af kraftig og slagfast plast. Der er 16 huller i bitholderen til bits.Bittene beskyttes ved at bøjlen vippes over dem. Når bøjlen vippes til side fungerer den samtidig som e..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Dust collector - negle støvsugerLille effektiv og støjsvag negle støvsuger dust collector i flot design, med trinløs regulering af sugestyrken og indbygget filter der sikrer nem tømning og rengøring . Hullerne i suge risten er designet så risten er ekstra nem at tørre af og rengøre.Flot, enkelt og e..
kr.449,00
Ekskl. Moms:kr.359,20
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.