Menu
Din kurv

Umbrella - kegle

Umbrella - kegle
Umbrella - kegle
kr.59,00
Ekskl. moms: kr.47,20
  • Stock: På lager
  • Model: BIT keramisk 51
  • Weight: 30.00g

Keramisk Kegle bit med flad top - type: Umbrella

Grovhed: FIN (F)

Størrelse: Ø6 X 13mm.


Anvendes til finslibning. Med den skarpe kant, kan du finslibe helt ned mod negleroden og neglesiden mod huden.

Når man lægger gele eller akryl ned mod huden langs siden af neglen, kan der let komme en anelse for tykt lag på. Med denne bit, kan du finslibe laget helt tyndt, så det glatter pænt ud ned mod siderne af neglen mod huden.

Keglefaconen har den effekt, at slibehastigheden er forskellig. På en omdrejning kommer der et antal slibekorn eller sliberiller forbi/henover stedet hvor du sliber. Jo tykkere bitten er, jo flere sliberiller kommer der forbi på en omdrejning. Jo tyndere bitten er, jo færre sliberiller kommer der forbi på en omdrejning. På den måde vil den kegleformede bit være mindre voldsom, jo længere ude mod spidsen der slibes. Det er især en fordel, når man sliber ned mod kanten. Her vil man helt naturlig arbejde langsommere og mere forsigtigt fordi man både koncentrerer dig mere og vil slibe mere nøjagtig.

Mange foretrækker BARREL bitten til at slibe på de store flader af neglepladen. Modsat den kegleformede bit, sliber den jo helt ens i hele bittens længde.


Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.