Menu
Din kurv

Højre og venstre bit

højre & venstre

Bit der kan anvendes både af højrehåndede og venstrehåndede.

Bit der sliber/fræser i begge omløbsretninger.

BIT CARBIDE 5in1 cross cutGrovhed: Ekstra fin (XF)Skærer i begge omløbsretninger = både til højre og venstre håndede.5in1 bit betyder:Både til venstre og højrehåndede / begge retningerBitten sliber med tre forskellige grovheder. (finest ude mod spidsen)Er flad på toppen så den er velegnet til at sli..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
BIT CARBIDE 5in1 cross cutGrovhed: fin (F)Skærer i begge omløbsretninger = både til højre og venstre håndede.5in1 bit betyder:Både til venstre og højrehåndede / begge retningerBitten sliber med tre forskellige grovheder. (finest ude mod spidsen)Er flad på toppen så den er velegnet til at slibe frans..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
BIT CARBIDE 5in1 cross cutGrovhed: medium (M)Skærer i begge omløbsretninger = både til højre og venstre håndede.5in1 bit betyder:Både til venstre og højrehåndede / begge retningerBitten sliber med tre forskellige grovheder. (finest ude mod spidsen)Er flad på toppen så den er velegnet til at slibe fr..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
BIT CARBIDE 5in1 cross cutGrovhed: grov (C)Skærer i begge omløbsretninger = både til højre og venstre håndede.5in1 bit betyder:Både til venstre og højrehåndede / begge retningerBitten sliber med tre forskellige grovheder. (finest ude mod spidsen)Er flad på toppen så den er velegnet til at slibe fran..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
BIT CARBIDE 5in1 cross cutGrovhed: X-grov (XC)Skærer i begge omløbsretninger = både til højre og venstre håndede.5in1 bit betyder:Både til venstre og højrehåndede / begge retningerBitten sliber med tre forskellige grovheder. (finest ude mod spidsen)Er flad på toppen så den er velegnet til at slibe f..
kr.89,00
Ekskl. Moms:kr.71,20
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.