Menu
Din kurv

Silicone pensler

Silicone pensler

Silicone pensler

Negle pensel silicone "Wedge" (Kile)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklusiv d..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Deer hoof" (klov / hjortefod)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et ..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Deer horn" (horn)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklus..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Angel chisel" (mejsel)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot ek..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Cone" (kegle)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklusiv d..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.