Menu
Din kurv

Silicone pensler

Silicone pensler

En siliconepensel - eller silicone pen -  er en underviurderet pensel. Mange ved ofte slet ikke, hvad de faktisk er gode til. Tænk på siliconepenslen som en slags omvendt dottingpen, men med mange flere muligheder. Den kan bruges til at fjerne materiale med. Den kan bruges til at påføre materiale med - f.eks. på stamperplader, inden du overfører til silicone stamperen. Den kan skrabe, skubbe, fjerne, blande, placere rhinestone og så er den utrolig nem at rengøre.

Vi har sammensat en samling på seks forskellige siliconepensler.

Negle pensel silicone "Wedge" (Kile)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklusiv d..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Deer hoof" (klov / hjortefod)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et ..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Deer horn" (horn)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklus..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Angel chisel" (mejsel)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot ek..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Negle pensel silicone "Cone" (kegle)Du kan vælge imellem 5 forskellige former.Denne silicone pensel er formet som en kile med et fladt lige hoved. Kanten er spids så den let kan bruges til både at markere en skarp linje og som palette kniv, til balnding af farver.Penslerne er har et flot eksklusiv d..
kr.49,00
Ekskl. Moms:kr.39,20
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.