Menu
Din kurv

Gelé pensler

Gelé pensler

Disse pensler er specielt velegnet til arbejdet med gele, buildergel og akrylgele. Til arbejdet inde mod neglebåndet er en kort oval pensel rigtig god. Langs neglesiden er den flade pensel ideelt. Og på de store flader må penslen gerne være større, for at udjævne den store overflade mest muligt, så du undgår fordybninger, hulninger, ujævnheder og skal slibe mindst muligt bagefter.

Til arbejdet med akrylgel må penslen gerne være fast og lidt stiv, så man kan trykke, mase, skubbe, trække med produktet.

neglepensel metal hvid nylonhår brune
Ikke på lager
Negle pensel af metal #4 10mm. lang penselRigtig lækker negle pensel af metal.Design med glitter / rhinestone / krystalHvidt metal og blank ferulePensel hårene er lavet af brune/ombra nylon som, er let at rengøre og som tåler acetone og alkohol uden at udtørreTil arbejde med:akryl neglegele neg..
kr.42,50
Ekskl. Moms:kr.34,00
Negle pensel af metal Neglepensel med spartel til polygel og akryl gele..
kr.42,50
Ekskl. Moms:kr.34,00
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.