Menu
Din kurv

Parykker

Parykker
Billige syntetiske parykker
Billige parykker til karneval kostume kustumefest sidste skoledag udklædning fastelavn festhår kostumer udklædning voksne udklædningstøj
Kort frisk, glat, brun paryk. Flot paryk i syntetiske fibre af rigtig god kvalitet. På trods af prisen, vil du opleve, at denne paryk ikke kan sammenlignes med andre billige party parykker. Farven er mørk brun og længden er mellemlang. Parykken har pandehår. Selve parykkappen kan just..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Lang glat sort paryk til kostume, karneval, fastelavn eller udklædningstøj.Flot paryk i syntetiske fibre af god kvalitet. Parykken kan ikke sammenlignes med billige party parykker.virkelig lækker mellemlang til lang paryk i sort glat hår..Farven er sort og længden er mellemlang til lang. Parykk..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Flot lang, rød paryk med lange krøller.Flot paryk i syntetiske fibre af god kvalitet.. Parykken må ikke sammenlignes med helt billige party parykker til udklædnings kostumer.Farven er blandet af flere farver. Grundfarven er glansfuldt lys brun og parykken er lyse striber som effekt.Håret på selve ho..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Flot lang blond paryk med lange krøller.Flot paryk i syntetiske fibre af høj kvalitet.Lang paryk med lange bløde krøller.Længden er lang. Selve parykkappen kan justeres efter hovedstørrelsen.Parykken er stylet fra ny, men det kan være nødvendigt lige at ryste den op, så den får volumen efter at have..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Flot, glat, blond, mellemlang paryk.Flot paryk i syntetiske fibre af højeste kvalitet.Lang, glat med stribeeffekt.Længden er lang. Parykken har pandehår. Selve parykkappen kan justeres efter hovedstørrelsen.Parykken er stylet fra ny, men det kan være nødvendigt lige at ryste den op, så den får volum..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Flot lang paryk med reflekser og lange bløde krøller.Flot paryk i syntetiske fibre af god kvalitet.. Parykken må ikke sammenlignes med helt billige party parykker til udklædnings kostumer.Farven er blandet af flere farver. Grundfarven er glansfuldt lys brun og parykken er lyse striber som effekt.Hår..
kr.175,00
Ekskl. Moms:kr.140,00
Paryk pleje med den rigtige børsteBørste med loop-børster, specielt velegnet til styling af parykker af kunstige / syntetiske fibre.Selv om din paryk er lavet af syntetiske fibre kan den sagtens redes eller børstes. Alle paryker filtre og skal redes ud. Med denne loop børste kan du rede din par..
kr.29,00
Ekskl. Moms:kr.23,20
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)
Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.