Menu
Din kurv

Primer

Primer
Primer
Hot
Primer
Primer
Primer
kr.45,00
Ekskl. moms: kr.36,00
  • Stock: På lager
  • Model: PRIMER
  • Weight: 60.00g

PRIMER 7,3ml. NON-Methacrylic-Acid

Indeholder INGEN syre (Acid) og er derfor skånsom mod neglen. 

Affedter, dehydrerer og desinficerer samtidig neglepladen

Anvendes inden basecoat. Skal ikke hærdes under UV.


Sådan anvendes primer:

  • Påfør et tyndt lag primer. Der skal kun påføres et lag. Flere lag forbedre ikke hæftningen. 
  • Lad det tørre helt inden basecoat. Det er vigtigt at primeren er helt tør inden de efterfølgende produkter lægges på, for at opnå den optimal effekt.


PRIMER tørrer ikke helt ind men efterlader neglen en anelse fedtet. Da primer tørrer ved fordampning, er det vigtigt at lukke beholderen efter brug.

PRIMER er et tilvalg. Om der skal anvendes primer afgøres udelukkende af kundens negle og produkterne der skal anvendes. Langt de fleste opnår ikke nødvendigvis et bedre resultat med primer. God hæftning afhænger i første omgang af at neglepladen er tør og matteret (en anelse ru). Hos nogle, hvis det opleves, at basecoat ikke giver den hæftning man ønsker, kan primer være løsningen. Dette kan ex. være hos personer hvor neglene naturligt virker "fedtede".

Non-MethAcrylic-acid. Virker som en slags limlag, der hæfter godt både til neglen og til de produkter der skal ovenpå efter primeren. En meget mere sikker/skånsom primer, men ikke så effektiv som en metacrylic-acid primer. Den vil dog være tilstrækkelig i langt de fleste tilfælde. 


Fordelene ved en Non-Methacrylic-acid primer er:

  • er meget mere skånsom mod neglepladen
  • er luftfri
  • svier og brænder ikke


ADVARSEL:

Negle er i sig selv en smule fedtede på overfladen. Har man ekstremt tør negleplade, bør du ikke anvende PRIMER da den jo dehydrerer neglen.

Vi anvender cookies. De anvendes til at gøre din brugeroplevelse bedre. De anvendes ikke til at gemme og bruge til markedsføring og dine informationer gives ikke videre til andre. Du kan selv slette cookies i dine browserindstillinger og her kan du også fravælge dem.